Taartjes Behang

 

146,1 x 280 cm (b x h)

 

1 rol bestaat uit 3 banen

 

 Premium Quality Vliesbehang

 Supermatte uitstraling

 Zeer eenvoudig aan te brengen

 Levertijd: 4 tot 8 werkdagen

 

€ 89,95


OMSCHRIJVING

Behang met allerlei lekkere taartjes, snoep en marsepein voor de kinderkamer.

 

Levertijd: 4 tot 8 werkdagen

Behang hebben wij niet op voorraad. Ons behang wordt namelijk op bestelling gemaakt, elke week op dinsdag. Indien je bestelling op dinsdag vóór 10.00 uur bij ons binnen is (inclusief de betaling), wordt het behang diezelfde dag nog geproduceerd. Wij versturen je behang altijd op een vrijdag. Je krijgt een geautomatiseerde mail met een track & trace code van postNL, zodat je je pakket kunt volgen.


SPECIFICATIES  

MATERIAAL

KLEUR

165 Grams Vliesbehang

Full Color, Extra mat
   

BAANAFMETING

AANTAL BANEN

48,7 x 280 cm (b x h)

3

   

ILLUSTRATOR

PRODUCT ID

KEK Amsterdam

WP-024

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

 

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.


Bestel dit behang op maat.

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 24 uur een prijsopgave (€ 35 per m2).

 

Vul de werkelijke breedte en hoogte in van je muur, gemeten vanaf de bovenkant van de plint. Let op: je hebt altijd wat meer behang nodig dan de werkelijke afmeting van je muur. Daarom voegen wij een rand van 3 cm extra toe (dus 6 cm in de breedte en 6 cm in de hoogte).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

VERGELIJKBAAR BEHANG