Fotobehang Lachende tijger

 

389,6 x 280 cm (b x h)

 

 Ook op maat verkrijgbaar!

 Premium Quality Vliesbehang

 Zeer eenvoudig aan te brengen

 

€ 349,95

  • Verzending binnen 4-6 werkdagen
OMSCHRIJVING

Fotobehang voor de kinderkamer van grote lachende tijger.

Het fotobehang hebben we gemaakt met bekende illustratoren van kinderboeken, zoals Fiep Westendorp, Marije Tolman en Noëlle Smit. Deze prachtige tekeningen zijn nu ook op de muur te zien van de kinderkamer.

 

Uit het boek Springende pinguïns en lachende hyena's door Jesse Goossens en Marije Tolman.


SPECIFICATIES  

MATERIAAL

KLEUR

165 Grams Vliesbehang

Full Color, Extra mat
   

BAANAFMETING

AANTAL BANEN

48,7 x 280 cm

8

   

ILLUSTRATOR

PRODUCT ID

Marije Tolman

WS-003


Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het fotobehang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

 

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.


VERGELIJKBAAR FOTOBEHANG

FOTOBEHANG OP MAAT

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 48 uur een prijsopgave (€ 32 per m2) en een voorbeeld-pdf.

 

Vul de werkelijke breedte en hoogte in van je muur. Je kunt er ook voor kiezen om het fotobehang te spiegelen, als dat beter uitkomt. Let op: Je hebt altijd wat meer behang nodig dan de werkelijke afmeting van je muur. Daarom voegen we een rand van 5 cm extra toe (zowel in de breedte als in de hoogte).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.